Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,05 zł , zmiana od tamtej pory: -20,00%

Re: Wyjście awaryjne

Ja się obawiam że te 90% miało być, ale nie dla TIGu tylko dla właścicieli firmy.
Sądzę że nawet myśleli nad przymusowym wykupem akcji spółki. Nie byli w stanie skupić tylu udziałów więc wymyślili bajeczkę z obligacjami i z TIG w razie jakby się ktoś zorientował że skupują papier albo że doprowadzili do rozwodnienia i jakimś cudem uzyskali te 90% Sprzedali drożej kupili taniej i tak parę razy, wystarczy popatrzeć na intrawykresy i można zobaczyć po ile sprzedawali a po ile później kupili w kolosalnych ilościach.
Cały proces ruszył w październiku 2016 r. Lecz co mogło zainicjować tak radykalne zmiany i przewrót w firmie która głosiła że następne lata będą rekordowe w stosunku do poprzednich?

Co stało się w październiku?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/GRUPA-JAGUAR-Zawarcie-umowy-przedwstepnej-zakupu-nieruchomosci-7479914.html

Więcej na temat tej inwestycji i dofinansowaniach przez UE można poczytać z tej strony:
http://www.rpo.pomorskie.eu/
Można poczytać, podzwonić i zdobyć róże cenne informacje.
Scenariusz pisali specjaliści a oni często przyjmują termin jednego roku na przebieg takiej akcji.
Na przykład mogę podać taki sam sposób działania z innym scenariuszem na spółce Mgames, tam to trwało od lutego do lutego.
Temat jest obszerny, wystarczy poczytać i poszukać na temat różnych popularnych forach internetowych na których wypowiadają się inwestorzy i po kasowanych wpisać można określić że te fora są lewicowe a lewica i UE to jeden organ. Tutaj kręci się konkretne pieniążki i nad tym siedzą konkretni ludzie;)

Ja jestem w stanie powiedzieć że ta spółka będzie czarnym koniem w następnych paru latach, o ile prezesi niczego nie spier@#lą.
Można zainwestować i będzie tylko 50/50.
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana ;)
Dobranoc;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRJAGUAR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.