No nie mogę następny wagon. Założymy się np. o 100 k akcji, że do 2 zł nie spadnie ?!?!?! ha ha ha Gdyby nie było tutaj takiego buractwa tzn. na całym bananie, a szczególnie tutaj to kupiłbym tą bańkę akcji ale co z tego jak mnóstwo ..... nie mających na chleb sprzedawałoby na wyścigi i kurs byłby w okolicy 3,5-4. Dlatego skubię po troszku tutaj i gdzie indziej śmiejąc się z takich ........ (moderator nie puszcza prawidłowych określeń) czekając spokojnie na sowity zarobek. I tak jestem cieniutki do większości ale na życie starcza.
takie konta jak na xtb (darmowe) powinny nie istnieć i już byłby problem z głowy, ponieważ tranzakcie po 1, 100 czy 300 akcji nie miałyby prawa bytu. Natomiast gdyby takie były w takiej liczbie jak teraz to ci co chcą wnieść skargę mieliby dowód 100/100.
ziko co do takich zakupów jak pisałem to trzeba mieć jaja. Niestety w tym narodzie brak jedności i logicznego myślenia. Ja mogę tutaj spokojnie czekać w przeciwieństwie do niektórych. Darmowa rada dla myślących: Odłóż na wyższą półkę i popatrz od czasu do czasu i jak możesz dokup póki tanio.