Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -33,33%

Re: Wszyscy chcą do góry. Spróbujcie sprzedać po 3 gr. W Polsce

~PawPaw zaczynasz gadać do rzeczy ja pisałem o 15 zł ( 20zł czemu nie) zawsze można skorygować , jak bym zakładał 0.30 to bym się bawił w kghm a raczej wcale.Plan jest dobry tylko niestety ja nie mam wpływu na jego przebieg (ale Putin ma ) zobaczymy po spotkaniu 24 kwietnia jak znowu nie przełożą.Od grudnia czekałem na ropę że pójdzie w górę i sami zobaczcie że od 20 -01-2015 wszystko się zmieniło pełny zwrot w górę . Teraz wszystko czeka na decyzję ropa w górę czy w dól (38-41 tak się teraz buja) jak sie nie dogadają to kiszenie ale jak się dogadają (Usa,ruskie, arabia ,itd)to z 80 w tym a w przyszłym do 170 MOŻE być.Zaznaczam nie mam żadnego ciśnienia na wzrosty po prastu tak zakładam ,wchodzac na giełde liczyłem się ze albo uratuję trochę z tej 100 tak z 30% albo zyskam DUŻO (poprzeczka bardzo wysoko), po 3 mc (miałem już -50 %) teraz mam +10% ogólnie wszystko licząc bo sam nwr + 50. A tak na marginesie to lipiec wiele wyjaśni więc zostało najgorsze CZEKAĆ.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.