Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Wspomóż akcjonariuszy Midas S.A.

Dnia 2023-04-04 o godz. 07:15 ~hwds napisał(a):
> Panie Solorz, amoże pan i pana fundacja wpłacą pieniądze na konto stowarzyszenia ludzi poszkodowanych, przez Pana?
> > Może pan od razu wpłacać 123 zł razy ilość akcji.
> >
> > Trochę się pan zdziwił ale to jest dopiero początek niespodzianek.
> >
> > Obiecałem i dotrzymam obietnic.

Ma Pan rację, zdziwiłem się, że Porozumienie Midas zrzeszające, jak Pan sam to określił, 150 osób, musi żebrać na forach innych spółek o wsparcie bo ich koszty sądowe przerastają. Czyli, jak rozumiem 150 nie jest wstanie zrobić między sobą żadnej zrzutki aby tych kosztów udźwignąć ? rzeczywiście zdziwiłem się.

Przykro mi, ale ani ja, ani moja fundacja nie wesprze Was. My wspieramy prawdziwych potrzebujących, chore dzieci, które niczemu nie są winne i nie zasłużyły na swój ciężki los, które je spotkał. Nie pomagamy ludziom, którzy z własnej nieprzymuszonej woli przyszli do kasyna, zwanego GPW i z pełną świadomością że mogą wszystko stracić, grali na giełdzie i sami przegrali własne majątki.

Nie wiem komu Pan obiecał założenie fundacji, bo na pewno nie mi. Pomijając już fakt że ta "fundacja" nawet nie należy do Pana.
Porozmawiajmy może o tym co rzeczywiście Pan obiecał, jak tam idzie "uświadamianie" Koreańczyków w temacie atomowej inwestycji w Pątnowie? Przypomnę tylko że o to się założyliśmy, że Pan udaremni tą inwestycję, a czas leci...
Za chwilę połowa kwietnia, a ciągle nie opublikowano w mediach żadnej wiadomości że KHNP rezygnuje ze współpracy z Polakami, czas ucieka a ZWZA coraz bliżej. Milion dolarów czeka do wygrania, będzie Pan mógł je przeznaczyć np. jako dofinansowanie fundacji na którą Pan zbiera pieniądze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.