Dnia 2023-04-04 o godz. 07:15 ~hwds napisał(a):
> Panie Solorz, amoże pan i pana fundacja wpłacą pieniądze na konto stowarzyszenia ludzi poszkodowanych, przez Pana?
> > Może pan od razu wpłacać 123 zł razy ilość akcji.
> >
> > Trochę się pan zdziwił ale to jest dopiero początek niespodzianek.
> >
> > Obiecałem i dotrzymam obietnic.
Ma Pan rację, zdziwiłem się, że Porozumienie Midas zrzeszające, jak Pan sam to określił, 150 osób, musi żebrać na forach innych spółek o wsparcie bo ich koszty sądowe przerastają. Czyli, jak rozumiem 150 nie jest wstanie zrobić między sobą żadnej zrzutki aby tych kosztów udźwignąć ? rzeczywiście zdziwiłem się.
Przykro mi, ale ani ja, ani moja fundacja nie wesprze Was. My wspieramy prawdziwych potrzebujących, chore dzieci, które niczemu nie są winne i nie zasłużyły na swój ciężki los, które je spotkał. Nie pomagamy ludziom, którzy z własnej nieprzymuszonej woli przyszli do kasyna, zwanego GPW i z pełną świadomością że mogą wszystko stracić, grali na giełdzie i sami przegrali własne majątki.
Nie wiem komu Pan obiecał założenie fundacji, bo na pewno nie mi. Pomijając już fakt że ta "fundacja" nawet nie należy do Pana.
Porozmawiajmy może o tym co rzeczywiście Pan obiecał, jak tam idzie "uświadamianie" Koreańczyków w temacie atomowej inwestycji w Pątnowie? Przypomnę tylko że o to się założyliśmy, że Pan udaremni tą inwestycję, a czas leci...
Za chwilę połowa kwietnia, a ciągle nie opublikowano w mediach żadnej wiadomości że KHNP rezygnuje ze współpracy z Polakami, czas ucieka a ZWZA coraz bliżej. Milion dolarów czeka do wygrania, będzie Pan mógł je przeznaczyć np. jako dofinansowanie fundacji na którą Pan zbiera pieniądze.