Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  243,00 zł , zmiana od tamtej pory: 87,65%

Re: Wreszcie "... ruszyła maszyna ... ospale ..."

znowu mysle sobie: ze gdy nasz nowy wodz Duda nawet ( dla mnie to burak  przykro mi, facet znikad, ktory sie nadyma robiac glupie miny i gdy przemawia przypomina mi taka miniature Musoliniego) chce sie wystylizowac na marszalka i popierac zbrojenowke...to gdy lupnie gielda jak wygra Beata S.no to nawet wtedy znajda sie politycy nowego rozdania, ktorzy chetnie beda sie takimi firmami jak VIGO chwalic nie szczedzic grosza...beda pewnie zwolnienie od podatku calkowite i zlecenia a wiec niech zyja szybkie koleje i ci emigranci ,ktorzy tymi szybkimi kolejami beda chcieli do Niemiec i gdzie sie da...a my bedziemy sprzedawac detektory dla szybkich pociagow by sie "opony" nie rozpadaly a nasi graniczniacy beda nocami w podczerwieni wykrywac tych biedakow po krzakach..jak nie kombinowac swietlana przyszlosc w podczerwieni

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VIGOPHOTN -1,51% 456,00 2025-12-05 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.