Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,65 zł , zmiana od tamtej pory: 4,02%

Re: Wkrótce MY?

Chyba że Azoty wyprowadzajom wreszcie biznes na prostom, a my o tym nie wiemy. Teoretycznie rynek im sprzyja wienc nie wiem co tu się dzieje tak już bez trollowania. Był ten statek z nawozami który śledziliśmy i po dłuższym oczekiwaniu na Redzie wpłynoł do portu a puźniej popłynoł do Urugwaju bodajże. Dziwi mnie brak info co z tym towarem się stało skoro spółka informowała o tym że wypłynoł. Z Orlenem też niby Orlen nie chce ale rozmawiajom. MAP czeka z rozpatrzeniem wnioskuw. Nie pojmuje co tu się uskutecznia. Jak to dzisiaj sklejam do kupy to może być tak jak ktoś tu pisał, że celowo czekajom z dobrymi newsami żeby zebrać akcje na tym poziomie. Tylko kto je wrzuca w rynek? Od spadku z 23->19 spory obrót tu był. Jeśli to faktycznie ktoś zbiera i zacznie się bombardowanie dobrymi newsami jeden za drugim to może być pompa. Tylko czemu to wszystko tak czeka. Ja zostawiam co mam, daje zlecenie sprzedaży i zapominam o tych Azotach bo tylko nerwy mam zszargane przez nich!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRUPAAZOTY 1,08% 17,83 2026-01-26 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.