7 rano w niedzielę, zamiast z rodziną spędzić czas to siedzicie tu z Jarko i jęczycie. I to ja naganiam. Dobre sobie.
Staracie się na spadkach okraść ludzi i jesteście typowymi złodziejami i oszustami - i to jest clou całej sprawy.
Ja nie oszukuje ludzi jak wy, że nie mam akcji. Nie pisze samych superlatywów o spółce, bo mają mankamenty. Ale nie kłamię jak Jarko, że pół roku wywalał i wyszedł ze stratą 30%, a siedzi tu dobrodusznie, żeby ostrzegać innych! Och jacy wspaniałomyślni nie-naganiacze co cały tydzień 24/7 nawet w niedzielę rano siedzą i tylko pilnują, żeby ludziom uświadomić jaka to jest zła spółka i jak ci co mają akcje powinni się ich pozbyć bo to bankrut, nic nie wydaje, nic nie zarabia, prezes kłamie, kury jaj nie niosą, krowy zsiadłe mleko dają itd. A jak trzymasz akcje to jesteś dawcą-kapitału, świeżakiem, leszczem - musisz sprzedać frajerze! Tanie zagrywki psychologiczne jak u ukrainców naciągających na platformach sprzedażowych.
Jesteście po prostu bezczelnymi kłamcami i oszustami, którzy zrobią wszystko, żeby akcyjki sobie tanio zebrać od strachliwych, bo spółka jest perspektywiczna w dłuższym okresie, a aktualnie kapitalizację ma mniejszą niż spółki gamedev, które są rzeczywiście bankrutami i nie mają kompletnie planów co dalej.
Bo po co innego byście tutaj siedzieli i jęczeli na forum bankruta? I to o 7 rano w niedzielę? Nie macie co robić innego? Tacy wielcy inwestorzy, starzy wyjadacze, nie mają innych spółek, w które powinni zainwestować i którymi powinni się interesować? Jak jest to bankrut to wszystko w raporcie wyjdzie. Nie potrzeba was tutaj jako adwokatów.
Mi tam wasze brednie nic nie zmieniają w planach, bo i tak akcji nie oddam, nawet do rzeczywistego bankructwa, bo mnie na to stać, bo gram tym co mogę stracić. Ale niezmiernie brzydzę się mentami społecznymi, złodziejami, krętaczami i oszustami, którzy starają się wykorzystywać naiwność innych dla własnego zysku. Czyli wami.