WSZYSTKIE AKCJE W OBROCIE SĄ WARTE 760 TYS ZŁ NA DZIEŃ DZISIEJSZY. I co nawet spekuła tego nie tyka.Animator sam gra ze sobą kikuset akcjami a zdarzało się że było 1 czy 5 akcji dziennie ale zawsze na niższy kurs.Pytanie dlaczego..................
Drugie pytanie 2 fixy to celowa zagrywka na zanik obrotu i zaniżenie kursu.Pytanie nr 3 noty obciążeniowe to widać gołum okiem że ustawka i zabezpieczenie prawie 10 miljonów zł na 2 osoby pod przykrywką niedotrzymania terminów.Ta układanka musi mieć logikę.
Zastanówmy się co to za logika.
porównam to do takiego przykładu.
Kobieta biedna wżeniła się do pięknego domui rodziny niemając nic.Rodzina popadła troszkę w niełaskę życia więc kobieta mówi spłacę wasze niewielkie długi a wy mi przepiszecie grunt pod domem a reszta jest wasza i tak razem mieszkamy i mamy ślub.Kobiecie przepisali grunt więc ona zamknęła bramy wyłącza gaz do ogrzewania,i nie chce nikogo wpuszczać na posesję bo jej jest grunt.Teraz myśli jak mieć dom czyli zatruwa życie ,podrzuca zatrute jedzenie nie daje wyjść na dwór i niewiadomo jak mają żyć domownicy robi kłótnie straszy i różne formy nienawiści psychicznej nad domownikami.Kobieta mówi teściowa zmarła teść i mąż wywiezieni w szpitalu na załamanie nerwowe teraz już mam dom dla siebie i moją działkę.Zaraz teść umrze a mąż zostanie w psychiatryku na długo.Czyli jeden pogrzeb niebawem i ubezwłasnowolnię męża świra i wszystko moje.
Tak to porównawczo wygląda.Każdy musi zobaczyć swoją rolę w tej historii w zależności ile ma akcji.
A babka ma dom i działkę i bawi się z innymi w całum majątku i co porobiła z ludzi głupich to porobiła -- tak się dorobiła z niczego.
Osobiście w życiu znam powyżej opisany przypadek i to nie jeden.
Co myślicie o porównaniu