Dnia 2015-04-02 o godz. 10:43 ~on napisał(a):
> Dnia 2015-04-01 o godz. 19:58 ~kociuba2003 napisał(a):
>
> > coraz więcej ludzi chce kupić te akcje, a do sprzedania jest coraz mniej. Jest 4x więcej chętnych do kupienia niż chętnych do sprzedania. Wartość akcji niebawem pójdzie dużo dużo w górę i jest to naturalny proces.
>
> Na 5 też było więcej chętnych a na 6 mniej do sprzedaży a kurs spadł do 2 :)
>
> Po co ta manipulacja i wprowadzanie w błąd bo rozumiem że nic innego nie masz na celu?
>
> Pytałam 3 raz w tym wątku dlaczego nie kupujesz po 3,4,5 jeśli "z logicznego punktu widzenia łatwo wnioskować wzrost wartości akcji" . Rozumem że celowo wymyślasz żeby zbyć się po 3gr.
>
> "Zakupię jeszcze pakiecik zanim są taniutkie" - drugi dzień mija jakoś nie widać żebyś kupował i nie kupisz bo wisisz na haku.
>
> Jak wyliczyłeś 90-1,2zł kurs po raporcie, tak samo jak uwierzyłeś w pryma aprilis o diablo aż cię wyśmiali.
>
> Proszę wykres - prawie nikt nie gra no może 1-3 a insanity spada z miesiąca na miesiąc czy ty tego nie widzisz?
> steamdb.info/app/299640/graphs/ - jak to skomentujesz?
>
> "moim zdaniem po raporcie faktycznie pójdzie w górę nawet do 0,9 - 1,2zł" - tak z 2gr na 90 buahahhahaha.
>
> Czekam na uzasadnieni a nie puste słowa.
>
> "faktycznie" z "logicznego punktu widzenia" masz akcje których nie możesz opchnąć dlatego wymyślasz :))))))
>
ej gościu (bo raczej jesteś gościem udającym kobiecy tok myślenia bo co innego? ) co się spinasz? Zwolnij trochę bo czkawki dostaniesz :D chcesz kupić pakiecik po 2gr? a może po 1gr.? kiedyś była okazja trzeba było kupować proste.
Dlaczego nie kupuję po 4-5gr.?
To ja odpowiem pytaniem... jesteś głupi czy głupiego udajesz?
Kurs po 3gr. jest i co jakiś czas dokupuję :) powiedz po co kupować po 4-5gr. jak mogę kupić po 3gr.?