Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,80 zł , zmiana od tamtej pory: -69,72%

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

MODERATOR NIE USUWAJ MOICH WPISÓW ,NIE JEST WAM NA RĘKĘ PISANIE PRAWDY!!!!.
~Zrozum
2023-05-20 15:35
IP 5.173.156.*
~Livermore 
2022-11-18 18:55
IP 5.173.156.*
TAK JAK MYŚLAŁEM !!!.POŚWIĘCIŁEM TROCHĘ CZASU I ZNALAZŁEM ,A PAMIĘTAM DOBRZE JAK Livemore w grudniu pomylił urządzenia i z numerami IP hihota podpisał się jako livemor ,którego zaraz potem gdzieś wcięło ,za to został już tylko hihot z nami przez 4 miesiące
( zaniżanie,dołowanie na wykresie i trolowanie na bankierze). Hihot tłumaczył zaraz wpisem ,że tak dla jaj sobie Livemora wpisał . WIĘC TERAZ NAPISZĘ JUŻ KRÓTKO ,JEŚLI JESZCZE KTOŚ NIE ROZUMIE ,ŻE JAK WAM OPCHA TEN PAKIET ZA 100 KOŁA ,KTÓRY DOSTAŁ NA 21 ZŁ TO BĘDZECIE MIELI PRZEZ PARE MIESIĘCY PRZECHLAPANE I KASE UDUUPIONĄ ,BO ZACZNIE SIĘ TROLOWANIE NA BANKIERZE I DOŁOWANIE KURSU NA WYKRESIE !!!. POWODZENIA JA STRACIŁEM KUPE KASY PRZEZ CWANIAKA I NIE ZAMIERZAM KUPOWAĆ PAPIERU ,ALE TEŻ NIE ZAMIERZAM OPUSZCZAĆ FORUM TYLO DLATEGO ,ŻE TAKI CWANIAK SIĘ BOGACI NA SWOIM CWANIACTWIE .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHERRY 5,77% 6,60 2025-12-08 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.