Żadnego wykupu nie jeśli wylecą
przykład DIGITE mój szwagier ma akcje i brak kontaktu z spółką
Elektrim do dzisiaj niektórzy mają akcje
jeszcze o ostatnim raporcie
cytat;
Wszyscy beneficjenci z pozostałych Syndykatów o nr:  SEC-8613-09(12) ,  HK-0234154-11 , HK-1586019-11 oraz HK-0016027-12 (którego członkiem jest  Emitent), zostali zobligowani przez Działy Prawny i Administracyjny  Bank of America do aktualizacji swoich Biznes Planów, zestawień  planowanego wydatkowania środków kredytowych  oraz informacji na temat  swoich koordynatów  bankowych. Aktualizacja powyższych informacji jest  niezbędna ze względu na czas jaki minął od podpisania  umów kredytowych i  dostarczenia wymienionych dokumentów
Brak aktualizacji jednej ze spółek  z HK-0016027-12 (którego członkiem jest  Emitent) będzie skutkowało rozwiązaniem syndykatu.
numer syndykatu przykładowo SEC-8525-09 ostatnia cyfra to rok czyli te syndykaty były wcześniejsze a otrzymały linie kredytową(niby) czyli albo aktualizowały swoje plany albo ktoś inny to prowadził nie PCG
Bo jeśliby PCG to prowadził to by wiedział że trzeba   mieć aktualne projekty.
Szukałem w internecie wzmianki o którymś kol-wiek  numerze   syndykatu lecz poza raportami dependa nic nie znalazłem.
Dziwne bo takimi kredytami chwalą się wszystkie firmy podnosząc swoją wiarygodność .
(chyba że to kolejna ściema)