Kupiłem Opoczno, nie zauważyłem że szykuje się przekręt z kupieniem przez Cersanit Opoczna a gdy się zorientowałem było już tak . Cersanit wywindował cenę na ~50 zł i kupił Opoczno ze stosunkiem 4 akcje Cersanitu za 3 Opoczno. Gdy mogłem już sprzedać akcje Cersanitu po wszystkim spadły na 22 zł . Czekałem na odbicie . Okazało się że to g...o cały czas leciało na łeb na szyję . Postanowiłem czekać. Okazuje się że w tym kraju Wałęsy jednego można być pewnym przekrętu w każdej dziedzinie. Popłynąłem i straciłem ogromne pieniądze. Prokurator powinien zainteresować się Cersanitem a właściciel siedzieć i inni za kratami. W Polsce PO , Solidarności oraz SLD jest gorzej ze sprawiedliwością niż za czasów PZPR. Nikt nie zmieni mojego poglądu na obecną sytuację. Za PRL poszedłem do sądu cywilnego i zostałem załatwiony jak należy . Gdy teraz pójdę do sądu cywilnego to dowiem się że do sądu idzie się po wyrok a nie sprawiedliwość. Masz kasę to masz wyrok taki jaki cię interesuje. Demokracja made in Poland. Przykład reżyser który zgwałcił nastolatkę i kto się wstawił za gwałcicielem. Gdyby to moją córkę zgwałcił to pieniądze by mu nie pomogły.