Znów dowiodłeś panie Coleman żeś kretyn nad kretynami. Ja tykam się na forum tylko kretynów i dlatego czepiam się tylko pana i pańskiego kolegi.Co dziwne to piszesz podobnie jak twój kolega Zdezorientowany. On tak samo pisał kiedyś, że jak odkupi akcje po 8 groszy, a potem jak kurs będzie po 13 grosze to on będzie 60% do przodu. No i gdzie jest teraz pan Zdezorientowany. On tez pisał , że jest to pewne. Panie kolego Coleman uważasz, że w telewizji mądrzejsi od nas i mamy sie ich słuchać. To dlaczego nie byli tacy mądrzy dwa lata temu i nie trąbili wtedy o kryzysie, tylko teraz ujadają. Ano dlatego, że jak to pan piszesz, ci mądrzejsi od nas wiedzą tyle samo co my, a być może nawet mniej bo opierają się na suchych faktach , a giełda panie Coleman nie opiera się na suchych faktach i czasami zachowuje się nieracjonalnie. Więc nie pisz pan panie Coleman, że na pewno bo pewne jest tylko to , żeś pan kretyn i tyle. Ja mam takie samo zdanie jak kolega Adam, i należę do inwestorów , a nie graczy i mam zamiar czekać właśnie co najmniej kilka lat. To że pan sprzedasz swoje akcje po 25, czy nawet 30 gorszy to ani mnie ziębi, ani grzeje, ale wątpię żebyś pan wytrzymał do tej ceny. Pewnie sprzedasz pan po 20 groszy ciesząc się jakbyś wygrał 6 w LOTTO. Dam jednak panu dobrą radę, naucz się pan czytać i patrzeć szerzej na dane spółki i miej więcej cierpliwości i opieraj się na sobie a nie na mądralińskich z telewizji.