Ale ja cały czas jestem w Biomaxie. Zdania nie zmieniłam, z papieru nie wychodzę.
Ale nie mam aż tyle sił, by brandzlować się przy każdej wieści, że ktoś sprzedał jedną szt. akcji po 0,30zł i odkupił 10 szt. po 0,27zł.
Nie mój target.
Na tym forum są 4 osoby, które łacznie mają 20 razy więcej akcji niż wszyscy tutejsi gracze razem wzięci.
Gdyby te 4 osoby zaczęły robić kółka swoimi pakietami, to gracze z tymi swoimi mikro-pakiecikami z pampersami by nie nadążyli.
A Karol-Sceptyk-Bojaźliwy-Andrew (to samo IP) to szaleje na całego. Cały bankier już zna jego łzy zazdrości, że ktoś jest na każdej spółce o co najmniej 50% wcześniej od niego :D Normalnie szaleństwo roku, podziwiam.
Ja nie mam odwagi szaleć aż do takiego stopnia. Ostatnim razem tak zaszalałam, gdy wzięłam rano Apap Noc.
Mówię wam - nie róbcie tego w domu. Tylko Karol-Sceptyk-Bojaźliwy-Andrew wytrzymuje takie poziomy szaleństwa.
Pozdrawiam wszystkie "Lilki", które pokazują się na forum podczas gdy mnie tu nie ma.
Szkoda, że musicie się dowartościowywać w tak niski sposób podszywając się pode mnie.
Do zobaczenia w drugiej połowie roku.
Ciao :*