Uparliście się koledzy na Westę ktoś widocznie sprzedał w piątek licząc na ostry doł , no przycisneli a na fixie zaginały zlecenia sprzedaży do 0,80 zostało może 42 tys sztuk.
Ing zeszło poniżej aby kręcić tym wraz z kolesiami do 5% nie ma obowiązku informacyjnego. Każdy szczeży kły jedni liczą na 0,65 inni na 2 zł a prawda na I kw. 2013 leży po śrdoku na 1,5- wzwyż . Po jaki ch.....j pitolicie głupoty akcji całe gów... w obrocie mając 100k mozna wywalić kurs na podwójne widły o co kaman?
Grubasy wybierają na dole przesypują ubierają na 15-20% i czekaja na płotki oddające na korekcie środsesyjnej. Pany nie obrażajcie się dół domkneli domkną górę i zbiorą w ten sposób ile im trzeba , dalej nie będę pisał nikt nikogo nie zmusza do bycia na tej spółce.
Większość wie lub podejrzewa że to wypierdo...i w górę jak ch....j tylko odwagi wam brakuje chłopy fajnie było sprzedawać do 0,85 ale odkupcie teraz tyle towaru 600kilo to na 1,20 usiądziecie. Kurw.... jak dzieci zjebi.... wam w styczniu rewszte papierów i zaczną ubierać do 3 zetafonów aby wskaźniki P/D grały. Siedzicie z hajsem na giełzie a czaicie ku...wa jak stado ostrzyżonych baranów. Wpierdol...li wam nieźle wyjeb...c z akcji do 0,64 hamują wzrosty za każdą cenę i nie piszcie ku...wa pierdoł. Wyjeb..ą was z kacji w luce barany którą zostawili na zebranie i do 3 zetów będą was ubierać pod wyniki i rollex banków i to państwowych.
Wszedłem na forum bo juz mnie wku..cie błazenadą i szopką jaką tu odstawiacie , ten cały Moon i kolega Brunnera coś sensownego napisali muszą mieć sku...iele dojście do inf i łeb jak sklep kupili cwaniacy na dołku i obrzenią wam towar po kilka zetów miejcie kur...a oczy.
Ja pierd...e doją was na dnie i ubiorą na górce po jakiś ch...j z funda poda info że kupił wtedy motłoch rzuca się na papier a tamten spusci wodę z klozetu.
Wje...ią wam to w kosmos sam kupię we wtorek tylko proszę nie piszcie już tak chój...ch postów gów..o macie do powiedzenia i przezywacie śmierdzący wzrost, po przebicu 0,74 powstał sygnał do kupna schłodzili leszczy no i nie brechtac mi tu jęzorami papier lubi ciszę wchodza więksi gracze i rolki leszczy wam wytrzepali jak ch...j no to siema zawodowcy jeszcze ze trzy takie sesje jak w piatek i ostatni leszcz odda resztę .