tez dobierałem po 4,20 wczoraj po 4,25 , trochę przemieszałem wszystkim zeby zmienic srednią zakupu. W dniu testowania przez fund było 500 tys obrotu fakt wszystko wciagnięte. Jesli to samo sie wydarzy w drugą stronę to bedzie ok. Myślisz ze fundusz chce zbić kurs ? czy jest tu ktoś obok Ipopemy? Wolumenowo to tu sie wąsko zrobiło jakoś słaba płynność .Zdecydowanie lepiej udało mi się zrobić pozycje startową w przedziale 3,5 była lepsza płynność. Teraz mam wrazenie jakby papieru w ruchu było bardzo mało. Gdzieś czytałem na forum "Krokodyl " przy poprzednim zejściu na 4,3 zjadł spory pakiet ( etedy kiedy sprawdzałeś czy jestem) Tez któegoś razu TKO pokazało jakieś cudo to tylko IPO mogło sie bawić próba zlecenia na s. Jest tu teraz trochę teatru. Ja sadze ze wynik po umowach bedzie ok w tych czasch jest duzo tzw płatności przejsciowych a spodziwam sie dalszych kontraktó R powerowych oni mają ponad 100 mln do wydania. Pozdrawim i dobrych kursów
Ps posłuzyłem sie cytatem bo uważam ze masz dobrze rozpracowany papier a ktoś mnie tam potraktował jako naganiacza. Dzielesie wiedzą i zysków zycze wszyskim