Oj uwierz mi że jesteś przynajmniej w/g moich kryteriów bardzo normalny , trudno szanuję Twoją decyzję , masz rację tutaj tez można pisać i to do tej pory robimy tylko jak w dyskusje włącza Ci się pewien gość ze swoimi skretyniałymi gałami itp. to ciężko się to czyta a że nicków ma ze 20 i czasami rozmawia sam ze sobą to łatwo nie jest :)
Na drugie nie odpowiem bo nie wiem co chciałeś napisać :) ale myślę że chyba dobrze że tego nie zrobiłeś.
A na trzecie to każdy ma jakiegoś guru ( oprócz indywidualistów), gość chociaż ma delikatnie mówiąc nieszablonowe zachowanie to dużo zrobił dla poznania przez innych tej firmy i za to ma szacunek mój i nie tylko a że metody czasem brutalne , cóż Ci mogę napisać - taka jakaś dziwna gra się tam toczy i staram się ją zrozumieć a zwłaszcza kto jest kim w tym układzie :)
@stoik - jak najbardziej wypełniasz kryteria , nie chodzi o poklepywanie się po ramieniu i twierdzić że jest super , tylko o swoje przemyślenia , pojawiające się informacje dot. spółki , kredytu itd. Chodzi tylko o to żebyśmy sobie spokojnie bez bluzgów mogli podyskutować czasami - bo na pewne rzeczy i tak nikt z nas wpływu nie ma.
Pozdrawiam