Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,75 zł , zmiana od tamtej pory: -9,09%
Cześć inwestorze. Mam takie pytanie do Ciebie, od kiedy jesteś tak zainteresowany dobrem pozostałych akcjonariuszy?

Nie żebym wracał do jakichś starych tematów, ale we wrześniu (wrzesień, są posty) obiecywałeś że certyfikacja MDR trwa maks jeden miesiąc, ponadto są posty gdzie każdy może sobie sprawdzić, pisałeś że sam masz firmę i w twojej firmie taka certyfikacja trwała maks jeden miesiąc. Zapomniałeś?

Dziś piszesz że chciałbyś wystąpić z jakimś oficjalnym pismem. Do kogo? Przeczytaj sobie moje posty, które ja wałkuję tu od dłuższego czasu. Powtórzę jeszcze raz żeby to wszyscy którzy to czytają mieli jasność:

Wierzę w to że jeśli zaczną wpadać tu pozytywne komunikaty, to spółka ma szanse na realny wzrost – na czym nam wszystkim przecież zależy, każdy chce tutaj zarobić. Ale też apeluję oceniajcie fakty na chłodno. Naganiałeś ludzi, obiecywałeś że certyfikacja będzie maks za jeden miesiąc, 5 stycznia firma miała jechać na targi w USA już z certyfikatem – to są twoje słowa, obiecywałeś ludziom, nie mi – ludziom, że certyfikacja trwa maks miesiąc. Ty chcesz straszyć tę firmę jakimś oficjalnym zapytaniem? To ciebie powinni postraszyć akcjonariusze pozwem sądowym za naganianie.

Ja mam swoją strategię, konsekwentnie ją realizuje i zarabiam. Natomiast według mnie, ty jesteś zwykłym naganiaczem. Podejrzewam, że na początku na kupowałeś akcji po 4 zł, potem, po komunikatach o planie przejścia na rynek główny, komunikat o oczekiwaniu na certyfikację – chyba wciąż czekałeś że to jeszcze pójdzie do góry i jest szansa na zarobek, a potem listopad grudzień styczeń jak zaczęło spadać, to ciśniesz ostro i naganiasz, każdy mój post gdzie ja na spokojnie pisałem by każdy chłodno kalkulował co się dzieje i spokojnie podchodził do tematu, każdy jeden mój post zalewałeś stekami bzdur że ja jestem trollem spadkowym i nie wiem co jeszcze.

Dziś doszedłeś do tego, że desperacko na forum błagasz innych o pomoc żeby z łączyli się z tobą i wysłali jakieś pismo. Według mnie wisisz wysoko, jesteś sporo stratny. Tak działa mechanizm straty – najpierw wyparcie, potem nadzieja a na końcu akceptacja.

Każdego kto czyta ten post, zachęcam byście spokojnie brali fakty, czytali raporty i analizowali wszystko co się dzieje i sami podejmowali decyzję. Bo tu jest pełno naganiaczy, jedni być może, powtarzam -być może – są opłaceni, inni są stratni, wiszą wysoko i modlą się by zejść z haka, byli tu tacy którzy mówili że piją wódkę z zarządem tej spółki bo są po sąsiedzku, cały przekrój. A jeśli chcesz rzeczowo z kimś porozmawiać – to jesteś od razu wyzywany od Trolli spadkowych. Czas pokazał, kto ma rację.

Życzę ci kolego o nicku inwestor, byś odrobił stratę, a na końcu byś swoje zarobił. A obecną porażkę na tej spółce, życzę ci byś odebrał jako dobrą lekcję życia. Pozdrawiam hehe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI 4,17% 2,50 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.