Zgadza się ze różnie bywa , tylko to ze spółka jest rozwojowa z potencjałem z kasą z solidnymi fundamentami ! Wiec tu tylko wyczekać odpowiedni moment ! Chociaż już go też raz przespałem jak było po 48 zł ! I nie sprzedałem .Mimo to uważam to moje stwierdzenie ze jeszcze tu nadejdzie odpowiednia chwila i wyrwie kurs .A Wat tez mógł pociągnąć kurs wyżej bo ma podstawy do tego ! A teraz jeszcze się rozwiną bardziej i rozwija wiec nic straconego .Historia lubi się powróżyć . Wiec ja jestem a każdy robi co uwarzą według siebie ! No ostatnio brak komunikatów ogólnie jakikolwiek! Może specjalnie to rąbią ?! Jakiś cel w my musi być! Ja tu już prawie 3 lata wiec wiem jak to to wygląda .kiedyś tez było 23 zł spadło do 9 zł i długo była stagnacja na kursie , wróciło okolice 20 zł cisza była jak wyrwało ! To to w 2 czy 3 dni moment było 44-48 najwiecej ! Wiec tera cisza brak komunikacji No jak wywala 3 -4 infa konkretne to kurs powinien wyrwać po droższym braku konkretów inf . Bo tak było wcześniej ! A po jakimś czasie było mnóstwo dobrych inf i kurs mino to trzymał się w okolicach 30-40 zł . Wiec po to może ?! Chcą troszkę ostudzić sytuacje w szpulce ?! Podogrywac kontrakty jeszcze bardziej i wystartują ?! Tego fakt nik do końca nie wie to moje zdani ! Ja spokojnie czekam ok ryzyko jest zawsze tylko to nie jest spółka krzak tylko solidny filar .pozdrawiam akcjonariuszy !