Misio ja nie jedno kółko na sunex kręciłem bo to dobra spółka ma kolka o niepewnej przyszłości, z malym ff i obrotami. AF nie kłamie. Może byc sukces ale moze byc wielkie nic. A kernela ludzie z całego świata kupowali na L. Tak jak się kupuje np apple. To że werewski strzelił sobie w kolano myląc kapitał inwestorów ze spekulantami to jego problem nie inwestorów. My wygrywamy a on przegrywa, my wiemy o tym i on to wie, zadne machloje nie pomogą. Dlaczego ? Bo wałek jest za duży. wyjścia są2. Albo się dogaduje albo przegrywa z pozwem karnym na karku. Takie małe misie jak ty mogą sobie pisać co chcą ale to bez wpływu na nic. Tak jak ja sobie tez mogę pisać ale to bez znaczenia A teraz dodaj cyferki, 5% akcji przed emisja bierze pozew w sądzie, plus tysiąc osób jest zangazowantch finsowo w pozew , które tylko dlatego nie występuje z wnioskiem bo na razie pozew zbiorowy to gorsza opcja, nie biorą udziału ale w każdej chwili mogą się dołączyć. Bedzie niezły ubaw jak tysiąc pozwów wpłynie. Pis przestał rządzić i widać zmianę polityki w sprawie Ukrainy , i w sprawie kernela. Dla Andrzeja wygląda to źle wie i gra na czas , wie że przegra więc czym później zapłaci to dla niego korzystniej ale musi tez uważać na czarnego łabędzie np śmierć Putina. I widać po manipulacjach na ipo że sprawdza do ilu musi wybić kurs zeby cos zgarnac jeszcze z giełdy.Tu przegrani są ci co oddadzą a cała gra nerwów i cierpliwowci jest męcząca. Może dawać w kość dlatego tak ważne jest to że się ludzie trzymają razem i mają wspólną grupę międzynarodowa do walki z wałkiem. Teoretycznie można jeszcze się bawić w zabawę Andrzeja czyli wywalać na 15 o kupować po 11zl . Kilka razy się uda ale ten jeden kluczowy moment będzie najważniejszy. Poczekaj to zobaczysz.