moje przemyślenia
warranty to obejmiemy nawet jak kurs będzie 2 pln 1 warrant kosztuje 50 pln tyle to w giganta zainwestuje warrant pozwala objąć 10000 akcji po 4 zł przez 10 lat kto był bystry spełnił warunek nie pozwoli sobie na ich nie objecie i tyle w temacie
natomiast przy zamianie na akcje ja na przykład nie obejmę w 2012 jak kurs będzie poniżej 10 pln bo podaż może być taka że 4 pln się nie weźmie tym bardziej że cwaniaczek sztuka gdzieś po drodze spuści w dobrej cenie ile i jak będzie mógł
sądzę że poziom kursu jest obiecany przez sztuczkę tym dużym co obejmą warranty żeby pokazać że można
po walnym zjazd jak drzewiej bywało
swoją drogą wymyślili skurwisyny mistrzostwo świata a nie sądze żeby to był koniec w przyszłości z ich talentami zobaczymy pownie coś jeszcze bardziej ciekawego i przy wskażnikach ze szczytów hossy będziem łykać to ścierwo ( i tu zmieniam zdanie bo śdziłem że z taki długiem sobie nie poradzą) naszymi pieniędzmi spłacą gigantyczne długi a im będzie lepiej tym kurs będzie gorzej bo trzeba będzie odebrać wyprany papier od plebsu ale to w przyszłych latach SZTUKA TO JEST KTOŚ CO Z NICZEGO ZROBIĆ COŚ