Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,00 zł , zmiana od tamtej pory: -55,00%

Re: WARIDO AUDYT ASG - odpis 700 baniek i audytor pójdzie siedzieć?

Aaaa, zastanawiają się powiadasz i to jest plus nowej technologii. Ok. Wiesz, cenowka to nie tylko źródło zasilania. Bo wtedy zmiana baterii płaskiej na akumulatorek to już nowa technologia. W ceniece testuje się głównie system. To coś więcej niż etykieta na półce. I jeśli mowa o testach cenowki to nad tym bym Sue pochylił. To że perowskit ja zasili to pewne bo technologia użytado wyświetlania czerpie prąd minimalnie. Perowskit ma w tym wypadku zasilić akumulatorek który ma zadil8c etykietę. W teorii wystarczy aby akumulatorek był naładowany na full i nawet bez perowskitu pociągnie ta cenowka 5 lat albo i więcej. Ale ok rozumiem Twoje argumenty. Jednak polegają na pisaniu perowskit perowskit. Orlen Orlen. No wiec Orlen raczej nie ale może spółka pokusi się na jakis niby deal żeby się uwiarygodnić. W końcu akcje można z wora fo wora to można i naciągana spr,edaz cenowek zrobić jeśli to sie opłaci potem w podbitce i sprzedaży akcji. Ogólnie cenowki to ty mało w temacie jesteś. Tu bylo więcej tematów i juz po cenowkach były jakieś nowe rzeczy. Tu 3,4 produkty co roku "wychodzą" . Pożyjemy zobaczymy. Ka Sue ciebie tylko spytałem co jest lepszego i dlaczego ktoś miałby wybrać te. Sorki odpowiedź mnie nie przekonała, ciężko to nawet za odpowiedz uznać. To jakby wejść w koszta i instalować coś do auta dzięki czemu oprócz paliwa można będzie ie wrzucac do baku śmieci. Będzie palił o kilka litrów więcej no ale jakiś taki inny będzie..... I fakt na takie cis też znalazł by się klient :) choćby producent śmieciarek. Czy cenówkom od saule sie uda? Ja wątpię. Mogę? Czy to jest trollowanie? Naganianie na,spadku? Obrzydzanie firmy? Bo nie zakładam że sprzedadzą miliardy cenowek a kurs poleci w kosmos tuż za rakieta na perowskity.....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.