Albo przez pełnomocnika, na Airway akcjonariusz który potem poszedł do sądu nie był osobiście na żadnym WZA.
No ale myślę, że jak zbierają się ludzie z porozumienia i trochę niezrzeszonych mniejszościowych, to już tam się raczej znajdzie ktoś kto to zaskarży jak przejdzie.
Ja tam mam taki pakiet, że z jednej strony mnie to wkurza co tutaj się dzieje bo spółka dobra tylko prezes jaki jest każdy widzi, no ale jednak to jest jakieś 7-8% z czego obecna strata na poziomie 34% daje mi jakieś 2-3% całkowitej wartości liczby moich akcji, więc tragedii nie ma. No jak dołożę straty z Road, to mam dwa razy więcej, ale na Road MG ma zdecydowaną większość i będzie robiło ze spółką co chciało, dlatego tego nie liczę.
Ja też biorę pod uwagę to, ze to jednak teraz taki okres na gameingu. Gdzie nie spojrzę to widzę zdołowane spółki. W portfelu mam obecnie ich pełno - MG, Road, OML, Farm51, Huuge, TSG, Artifex, CiG, GOP, Creepy Jar, Drago. Poza MG. Road i TSG reszta kupiona w zasadzie w okolicach dołka
Dzisiaj np. odbił trochę mi Huuge w końcu, a reszta już nie leci dynamicznie albo stoi w miejscu, więc chyba to dno na gameingu zostało osiągnięte. Pozostaje czekać na hype'a pod Wiedźmina 4 i wzrosty na całym gamiengu tak jak przed premierą Cyberpunka. Nie na darmo gaming został dosłownie zmiażdżony w ostatnim czasie.