Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,60 zł , zmiana od tamtej pory: 7,06%
~tor - już tu pisałem - w przeciwieństwie do wielu z Was tutaj nie mam tylko akcji Energii ale iluś spółek - m.in. CPS, którego część z Was tu opluwa. Oczywiście chciałbym na każdej zarobić a najlepiej zarobić dużo. Ale mam świadomość, że nie na każdej zarobię a na pewno nie na każdej dużo. Energę mam bo miałem już ją wcześniej jak większość z Was tutaj ale nie uważam, żeby to była najlepsza spółka na giełdzie i nie wiadomo co. Zarobię na niej - super. Zarobię dużo - jeszcze lepiej. Ale tak naprawdę ważne, żebym na całości zarabiał. Jak np na jednej stracę a na reszcie zarobię też super. Więc nie piszę bzdur wyssanych z palca ani o Enerdze jaka to perła, ani o jakiejkolwiek innej spółce. Poczekamy, zobaczymy czy Energa to taka żyła złota czy kupa piachu. A ja zobaczę na czym zarobię więcej czy na Energii, czy na CPS, czy jeszcze na czymś innym. I póki co mam inne spółki, które w czy to od pandemii czy od wojny wzrosły więcej niż Energa. Jak popatrzysz na gpw to bez trudu sam znajdziesz takie spółki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA -0,41% 14,56 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.