~tor - już tu pisałem - w przeciwieństwie do wielu z Was tutaj nie mam tylko akcji Energii ale iluś spółek - m.in. CPS, którego część z Was tu opluwa. Oczywiście chciałbym na każdej zarobić a najlepiej zarobić dużo. Ale mam świadomość, że nie na każdej zarobię a na pewno nie na każdej dużo. Energę mam bo miałem już ją wcześniej jak większość z Was tutaj ale nie uważam, żeby to była najlepsza spółka na giełdzie i nie wiadomo co. Zarobię na niej - super. Zarobię dużo - jeszcze lepiej. Ale tak naprawdę ważne, żebym na całości zarabiał. Jak np na jednej stracę a na reszcie zarobię też super. Więc nie piszę bzdur wyssanych z palca ani o Enerdze jaka to perła, ani o jakiejkolwiek innej spółce. Poczekamy, zobaczymy czy Energa to taka żyła złota czy kupa piachu. A ja zobaczę na czym zarobię więcej czy na Energii, czy na CPS, czy jeszcze na czymś innym. I póki co mam inne spółki, które w czy to od pandemii czy od wojny wzrosły więcej niż Energa. Jak popatrzysz na gpw to bez trudu sam znajdziesz takie spółki.