Mysle ze to dotyczy wiekszosci spolek akcyjnych, chyba ze zarząd bawi się w inside trading.
Jak ECC będzie dowoziło swoje produkty, które następnie będą się dobrze sprzedawać, to to samo przełoży się na kurs akcji.
Ja sam myślałem, że część ze sprzedaży drifta ujmą już w tym raporcie i liczyłem na plusa, ale miałem z tyły głowy świadomość, że z konsol dane spływają wolniej, dodatkowo mamy wydawcę, więc bardzo często jest tak, że kasa pojawia się dopiero w kolejnym kwartale.
Była promka na xbox, na pewno sprzedali dobrych kilka tys kopii, teraz przydałoby się ruszyć z tym samym na Playstation.
Na PC do konca 2Q sprzedalo sie ok 140k kopii, teraz doszlo humble bundle gdzie sprzedaz zakonczy sie jutro wiec ok 75k kopii powinno dojsc. Kasy duzej z tego nie będzie ale liczy się liczba graczy, ktorym moze sie drift spodoba i będzie większa baza graczy pod Bushido.
Jakies drobne za CMSR znow wpadną, jak sie to wszystko posklada do kupy to wyglada dobrze.
To gdzie jestesmy dzisiaj, a gdzie bylismy jeszcze pol roku temu to kolosalna roznica.