Szanowny akcjonariacie :) Spytałem o konkret... ślad dyskusji z prezesem o nowej strategii a nie (z całym szacunkiem kolego vitorex) informację z bankiera o rzekomym ujawnieniu nowej strategii bez podania źródła informacji. Trzymajmy poziom bo dzięki temu unikniemy 'bankierowego bagienka'. Zarząd poważny i konkretny (co wielokrotnie już potwierdzili) to i my zachowujmy się poważnie i wymieniajmy się proszę konkretami i przemyślanymi uwagami:) - Z ciekawostek w google play SPOKO otrzymuje dziennie + kilkadziesiąt ocen... Niby nie jest to wiele ale procentowo już tak a podobnie jak na FB - okazało się, że ilość wzrastających polubień znacznie zaniżała rzeczywisty wzrost liczby użytkowników (skoro zarząd zdecydował się publikować comiesięczny raport o sytuacji SPOKO to pewnie wiedza co robią zważając na fakt, że szukają inwestorów).
Co do akcjonariusza w I G S (kolego xyz) to 'cen turion' hmm... ciekawi mnie czy czasem nie są łapaczami okazji i zwyczajnie przez przypadek ale kto wie... Nie wyglądają mi na solidnego gracza (chociażby po oficjalnym adresie siedziby :) ) ale pozory mogą mylić.
Proszę, -nie naganiajmy, spółka i wycena obroni się sama, doceńmy fundament i wartość ( tak rzadką na NC) i nie zniżajmy się do poziomu naganiania na 'balony' - tutaj absolutnie zbędne :). Rośniemy i takie są fakty. Ceńmy wytrwałość i zaangażowanie akcjonariatu.
Panie i Ponownie - najlepszego Nowego Roku życzę nam i zarządowi!