Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: w ciągu 2 dni 30%

Dnia 2014-07-08 o godz. 11:11 ~Henio napisał(a):
> Ty za to debila robisz z siebie za darmo i publicznie prymitywie nabrany na
> amerykański kredyt. samo to, ze wierzysz w ta bzdurę eliminuje cie z
> kręgu osób myślących i świadczy o ewidentnym braku samodzielnego
> myślenia.

Ehe...no to fajnie, fajnie...tylko że nigdzie nie napisałem że "wierzę w amerykański kredyt" ;) Ale ty Heniu jesteś zafixowany na tym że każdy jest twoim wrogiem. Nikt nie może mieć chociaż słowa sprzeciwu, wszystkim trzeba pyskować! Widzisz, tak dzieje się dlatego że:

-nie jesteś normalny
-ktoś płaci ci za konkretny efekt

W niektórych wątkach które czytałem wcześniej ludzie pisali zupełnie o czymś innym, a ty wyrwany z kontekstu włączasz się zupełnie bez sensu nazywając wszystkich naiwniakami i frajerami nabranymi na amerykański kredyt. Płacą ci też od użycia słów kluczowych?

To co robisz jest czasami tak żałosne że aż śmieszne, próbujesz na siłę wykrzyczeć swoje "racje", nawet w wątkach w których nikt cię o nie nie prosi.

Ja, w przeciwieństwie do ludzi tobie podobnych, jestem bardzo otwarty na inteligentny, poparty racjonalnymi argumentami dialog. Wychodzę z założenia że jeśli ktoś ma dowody na to że kredytu nie będzie to powinien o tym głośno mówić i je przedstawić, to otworzy pole do dyskusji. Jeżeli natomiast ktoś nie ma żadnych dowodów, ale krzyczy "wiem, ale nie powim", to znaczy jest po prostu najzwyczajniej w świecie głupi :)

Tak więc Heniu, nie jestem twoim wrogiem, nie "wierzę ślepo w kredyt", tak jakbyś chciał żeby było, a ty nie jesteś mesjaszem, i jak na razie nie przedstawiłeś żadnego konkretnego dowodu na poparcie swoich tez. Dlatego albo to zrób, albo zamilcz, bo twoja głupota boli w oczy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.