C/WK = 6 jest normą dla tego typu spółkek, a P/E czyli C/Z = 20-25 właściwie też.
Co do arkusza, to faktycznie może przerażać, ale trzeba wziąć pod uwagę, że 80-90% wszystkich akcji jest w rękach :
a) Starych akcjonariuszy (gdzie nie widać, żeby upłynniali akcje)
b) Funduszy inwestycyjnych
c) OFE
d) Private Equity
Tak więc handlu nie ma, bo nie ma tu detalu praktycznie wcale, właśnie dlatego fundusze sobie tak łatwo manipulują kursem w zamkniętym kółku, co ewidentnie robią patrząc co tu się wyprawia (każdy kto siedzi na giełdzie i ma status nie początkującego od razu zobserwuje tą manipulację tutaj).
Potencjal nie przełoży się x20, bo fabryka da możliwość może produkcji 100tys, ale tu chodzi o to, że dzięki temu obniżą cenę i ich produkty staną się "masowe" a nie "unikalne i wysoce-wyspecjalizowane". Tak więc sprzedadzą 20x tyle, ale cena zjedzie np. o 50%.
Jak spojrzysz w raport to przy fabryce szacują (nie oni a fundusz) 80MLN przychodów i ok 20MLN czystego zysku, ale szacunki i prognozy na tak odległy termin trzeba raczej włożyć między bajki. 
Trzeba odpowiedzieć na pytanie gdzie poleci taki produkt jako masowy. Ja tego niestety nie wiem. 
Spółka w/g mnie ma w generalnym ... poważaniu inwestrorów. Zna swoją wartość i robi swoje a nie sprzedaje PR, może to i dobrze, wole takie spółki które są mega zyskowne, zwiększają obroty, wypłacają dywidendy i mają gdzieś inwestorów z punktu widzenia PR, niż te, które dużo gadają mają ujemne zyski, za to są wszedzie i w każdej gazecie.