Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,25 zł , zmiana od tamtej pory: -88,89%

Re: uwaga uwaga

Pamiętam jak na CIgames w listopadzie ..miały być cudowne wzrosty,powstał świetny produkt -nowa gra.Miałem zarobic duużo a skończyło sie jak zwykle.
Wzrosty zostały ograniczone przez "duzego" czyli Quercus TFI który sprzedawał na maksa i nie pozwolił na wzrosty a potem .. jest juz poniże 8zł a było 11zł.
Utopiłem tu kasę i to kolejna ryzykowna ,spekulacyjna spółka.
Wykzałem sie brakiem doświadczenia.Mogłem poczekać i kupic po 2.2 i śmiac się jak co poniektórzy.
3zł za akcję wydało mi się wyjątkową okazją atu buuuuuum 2.2zł
A może 1.9-1.5zł to będzie porażka.
Wiem jedno! To nie ulica ,nie ty, ja ,on, ale trend tworzony przez duzych spekulacyjnych graczy rządzi GPW.
Perspektywy na 2015 ,r są fatalne.Spadki metali ,bańka spekulacyjna w USA i Chiny też bez szału.
Pytanie nie jest czy będzie strata? Tylko jak duża?
Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CZTOREBKA -37,50% 0,25 2025-12-22 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.