MAX podaję kilka Twoich wpisów. Proszę napisz jak obecnie uważasz czy podtrzymujesz to co pisałeś czy wtedy się myliłeś i teraz zmieniasz zdanie.
MAX [188.146.130.*] 2026-02-05 10:57
HELMUDT - wiem co pisałem i nadal pdtrzymuję to, że Apator nie poniesie żadnej - powtarzam żadnej kary finansowej z powodu przedawnienia. Bądźmy zatem nieco cierpliwi, przekazuję gawiedzi dobrą informację i uszanujcie ten news.
MAX [188.146.129.*] 2026-01-05 21:22
HELMUDT - zapamiętaj ! - analityk nie jest dla mnie autorytetem prawnym i może sobie pisać różne bajki dla gawiedzi.
Jaką prawnicy mają jedyną wiedzę, z którą przyszło im się zderzyć - żadną ? UOKiK nie ma wyjścia w obliczu
faktów notoryjnych i będzie zmuszony z mocy prawa umorzyć postępowanie sprawdzające i na tym końcowym
etapie emocje kończą się.
.
Prawnicy Apatora nie dorośli do tego, aby wysnuwać swoje ambitne teorie więc nie są warte uwagi.
Nie zakładaj czegoś, czego nie jesteś sam pewien i nie podniecaj siebie i atmosfery wokół tego tematu.
~MAX [188.146.129.*] 2026-01-04 10:29
HELMUDT - przeczytaj i dobrze się zastanów nad swoimi tekstami.
SLAV - "z wielkiej chmury mały deszcz". Czy wierzysz w to co piszesz, że UOKiK puści Apatora z torbami" ? Ja w to nie wierzę i dlatego znawcom materii sprawy dedykuję poniższy tekst dla zaspokojenia nerwów. Apator wyjdzie zwycięsko z tej opresji, więc czytaj tekst ze zrozumieniem.
Podpowiadam, że przedawnienie kończy się z upływem 5 lat od chwili powzięcia informacji o nadużyciu prawa.
Więc nie ma powodów do niepokoju, ponieważ nastąpiło wygaśnięcie prawa do wszczęcia postępowania po 5 latach od zaprzestania stosowania zakazanej prawem
praktyki. I to by było na tyle !