Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  31,10 zł , zmiana od tamtej pory: 393,89%

Re: Unimot Technicznie

Jeszcze raz musze sie odnieśc Problem w tym że ja nie piszę że będa spadki a post o korekcie jest przed spadkiem na 24 zł i podałem nawet mniejszy zasięg spadku jako jedyny pisze o wzrostach i korektach mozna to przeczytać trzy posty wyzej i wczesniej jesli 38 zł mozna nazwać 90 zł to tam podaję od maja że jedziemy z zasiegiem 3 fali wyzszego rzedu .czyli 5w3 . .
Sprzedałem akcje nie dlatego ze nie widze wzrostów tylko lubie jak inni kupujacy odemnie kupujacy tez zarabiaja i inwestuje tylko w trzeciej fali dla niedowidzacych wykres z 15 maja u góry po lewej stronie wykresu data byl podawany juz chyba ze trzy razy na tym forum po prawej zasięg na czerwono 38. 13 dopiero po osiagnieciu 38 zł 4 fala wyzszego rzedu Na giełdzie potrzeba cierpliwości .Zasieg podany nie wynika z teorii fal .tylko z mojej glupoty .
link
DO zajęcia pozycji uzywam tylko oscylatora AO w rzeczywistosci pozwala mi on na poprawne okreslenie fali w której sie znajdujemy i dzieki temu w kwietniu mogłem sprzedac akcje i odkupić po korekcie Opublikowany wykres z 28 kwietnia data po lewej stronie u góry poprzednia trzecia fale max wychylenie oscylatora po czym zmienia kolor na czerwony nastepuje   czwarta fala nie lubiana przez inwestorów   po której  oscylator  AO musi zejśc do zera po czym   zminia  kolor na  zielony  nastepuje piata falę i wychylenie oscylatora w górę   mamy pąta fala  oscylator zminia kolor na czerwony  korekta ABC znosząca 62% pprzedniego wzrostu to wszystko opisałem na poczatku tego watku   oscylator na dole pod wykresem . Zycze powodzenie i prawdziwych 90 zł w jak najblizszym czasie .link

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
UNIMOT 0,26% 153,60 2026-04-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.