Forum Forex +Dodaj wątek

Re: Unico - platforma inwestycyjna

Uni-co które niby obecnie zarządzane jest teraz przez Fortune Investments to jeden wielki scam, i ja to potwierdzam. Byłam jedną z ofriar, poszkodowanych czy oszukanych . . zwał jak zwał, ale to prawda. Próbowali mydlić mi oczy że niby pieniądze przelane, że mastercard nie chce ich puścić, bo mam się uwierzytelnić, ale master card nic nie wiedział, bo się z nimi kontaktowałam. To samo AML, żadnej blokady nie nałożył. Jeden przelew który puściłam na pana Michałowicza (mój inny analityk) wrócił do mnie, adwokat wysmarował takie pismo do banku, że dzień po otrzymaniu listu bank załatwił zwrot, z resztą był większy problem niestety, 17 miesięczy czasu - tyle musiałam poświęcić życia by od uni-co odzyskać pieniądze. Niesamowicie długo. Jeszcze wiecej zdrowia i energii kosztowało to mnie i moją rodzinę !! Pan Zawada i drugi mecenas z Gdybni prowadzili mnie dwa lata, jeździli na przesłuchania, rozprawy i wszystko inne co było potrzebne by walczyć z tą bandą, albo jak ktoś już ich nazwał wcześniej, z tą szajką !! unico jest powiązane z kingdom investment - jeśli ktoś padł tak jak ja ofiarom oszustwa ze strony tych psuedo brokerów to nie zwlekajcie tylko szukajcie pomocy / 696 718446 - to numer mojego adwokata, na pewno doradzi co robić dalej gdy nie chcą oddać pieniędzy, albo co zrobić jeśli przesłaliście tym oszustom swoje dane z dokumentów tożsamości, bo to też z tego chryja niezła wychodzi