40 - 50 gr do jesieni ? hmmm wydaje mi sie ze przy tch komunikatach i perspektywach ta cena bedzie osiągnieta do maja -czerwca. Ta spółka nic nie robiła przez dwa lata... same straty, FF był na poziomie 80 % . A teraz ?
- ff 44 % - papier zebrany były info przekroczeniu progów.
podpisali pierwsza umowa na 5 mln zł w skali roku na czas nieokreslony czyli defakto moze to byc umowa nawet na 5 lat czyli 25 mln zł
- podpisanie przez rzad dofinansowania na domu energooszczędne wartośc 300 mln zł a Hotblok jest w czołówce.
- są patenty
w niemczech sa certykikaty na ten produkt co jest rzadkościa
papier chodził przez rok miedzy 4 a 12 gr nic nie robiąc !
poszło info o
- przekroczenoi progów
-zbieraniu przez oobe blisko związaną z rada
umowa na 5 mln zł w skali roku na cza nieokreslony .
moim skromnym zdaniem cena na dzień dzisiejszy patrząc na przeszłość i przyszłość to około 30-40 gr. NA DZISIAJ.
a jeśli rząd podpisze ze bedzie dofiannsowanie na domy enegrooszczedne a podpisze niebawem cena 1 zł mnie nie zdziwi.
ktoś tam pisał ze drugie BGE .. hmm tam tez społka była w d... nagle powstała z kolan podpisała umowy kurs szurał na dnie po 3 gr i wybił na 3 zł. ale tam, była mniejsza ilosc akcji. Tytaj przez przesady na dzień dzisiejszy jak pisałem to 30-40 gr i tyle bedzie nebawem jestem pewny. pozdrawiam i miłego weekendu.