Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,45 zł , zmiana od tamtej pory: -78,70%

Re: Umiem liczyć !

~ger [89.70.89.*]
A czy Ty czytałeś moje wcześniejsze wpisy ze zrozumieniem?
Ty rozumiesz po polsku?!

Ja cały czas piszę że poniżej 0,66 niczego nie oddaję i niczego nie kupuję.
Poniżej 0,66 nie będzie żadnej mojej aktywności.
Możesz sobie darować te swoje kolejne brednie.

Jak Ci się nudzi to zamiast wypisywać kolejne głupoty to lepiej sobie posłuchaj dokładnie od początku do końca razem ze swoją spółką żebyście się powolutku oswajali.
Bo to do takich "inteligentów" i "ekspertów" jak Wy Andrzej Lepper kierował swoje słowa.
Do dzisiaj nic się nie zmieniło w tej materii.

Andrzej Lepper. Służby specjalne, politycy i mafia - PELNA WERSJA
https://www.youtube.com/watch?v=gCImEtk1aVI 

Sejm 2005 - debata - od 13-tej minuty
https://www.youtube.com/watch?v=6CgMFYLZNfw 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLIERA2 23,16% 0,12 2026-01-05 12:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.