Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,02 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%

Re: ukryty na 2gr

A kiedy z NGS się śmiałem, przecież gratulowałeś i DZIĘKOWAŁEŚ mi za podpowiedź ws. NGS tu na forum ECR .... zapomniałeś juz ???

Może i tu będzie podobnie ...??? kto to wie ???
ja zawsze pisałem, że nawet najgorsze gów... NAWET te gów... z N C można spekulacyjnie podbić do ... 6 jak ostatnio NGS a nawet i wyżej ... ale wybacz mi w 40 gr nie wierzę ani na NGS , ani tu na ECR.
Ty się ciesz , że zap.... PIERDOLINO lub II nitką METRA w W-wie i wszędzie na czas zdążysz ... powodzenia!!!

Ja o UBIERANIU po 2 gr piszę tu juz od ..... ?? miesiąca ?? a może dłużej ?? a do wagonu zawsze zdążę wskoczyć jak nie po 2 , to po 3 lub 4 gr .... jak ma być te 40 gr ....... wystarczy mi 4 gr

właśnie zdjęli te 1.000.000 z kawałkiem jest więc okazja do kupienia po 'taniości' po 2 gr .... może to TY rozbierzesz tego 'odnawiaka'...??? byłoby się czym na forum pochwalić !!!!

ktoś tu pisał o przetasowaniach w Zarządzie "waloru" (ECR) może były 'członek' wywala z 'odnawiaka' ..... bo wie jaki to dobry 'walor' ....????

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.