Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,70 zł , zmiana od tamtej pory: -53,50%

Re: uderz w stół a nożyce się odezwą

jeśli spolka zacznie zarabiac i znow pokaze w 2023 kolejne 4-5 mln zysku to w koncu kurs zacznie odzwierciedlac wartosc spolki, spokojnie. Ja tam sie ciesze, ze jest fejm nie dotarl do mas bo moge nadal kupic ponizej 20zl. Moze to glupie co powiem , mimo ze mam troche papieru , chcialbym by jeszcze spadlo wyczyscilo niedowiarków i sam chetnie bym dokupil za 16-17zł.

Pamietajcie votum tez sprzedawali przy 13 - kurs po raporcie powedrowal na 50
Pamietajcie unimot sprzedawali po 60zl - dzis kurs 120
Pamietajcie atrem tez sprzedawawali niedawno po 3.2-3.5 - dzis ponad 6zł.

nie kierujcie sie tym, ze spada. WB mawia, ze sie cieszy gdy cena akcji spada bo moze za tyle samo ddolarow kupic wiecej akcji.

Ja wierze w spolke, a sprzedawal bede gdy nawali się tu pełno spekuly po jakims artykule na glownej stronie bankiera, ale ponizej 50zł nie oddaje papieru

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHERRY -0,22% 9,16 2025-10-01 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.