> kolego możesz powiedzieć co może spowodować wzrosty ? czy coś dobrego wydarzyło się w spółce ?
Gdybym wiedział w 100% co może spowodować wzrosty, to w tydzień zapewniłbym sobie "emeryturę". To są tylko moje spostrzeżenia i łączenie faktów. Czy mogę się mylić? Oczywiście, że tak.
Spójrzcie na wykres z ostatnich 6 miesięcy, lub z 1 roku. Na wolumen z ostatniego tygodnia. Co ma spowodować wzrosty? A co spowodowało spadek ?
-Ktoś ma info o którym nie wiemy i zrzuca miliony papieru na biegu ? (ktoś te miliony też zakupił i nie chce na tym stracić)
-Ostatnio spokojnie mogło się to otworzyć na widłach 0,06 / 0,04 ( wyglądało to jakby komuś zależało, żeby wskoczyło 0,05 / 0,03)
Przecież można by było wtedy spokojnie opychać ten papier po 0,06 czy 0,05. Mylę się? To mnie poprawcie.
I najważniejsze. Według Was ostatnie ruchy wskazują na to, że ktoś chce sprzedać ten papier jak najwyżej? Czy kupić jak najniżej ?
Jeszcze raz podkreślam, żeby sugerować się nie moim, a Waszym zdaniem. Wasze pieniądze, Wasze decyzje.
Żeby nie posypała się lawina nienawiści, jak spadnie na 0,03, albo 0,02. Ja po 0,04 nie mam zamiaru tego oddawać, bo według mnie taki ruch nie ma sensu.