Oj przestań, taki z ciebie psycholog jak z koziej Du.y trąba ! Ja również ubrałem się wysoko i lubię wyrzucić oczerniając ta spółkę baaa tak naprawdę pisząc prawdę o systemie zarządzania ktory rujnuje i uszczupla portwel firmy Cormay. Ubrałem się 2020 kiedy była duża podbitka i spekulacyjne podbicie przez spekule w tamtym czasie podbijali oni kilkanaście spółkę praktycznie w tym samym niemal czasie i wychodzili ubierając masę ludzi ! Cormay jak masa innych spółek nie miała podstaw do windy która miała miejsce ale jeśli zbierze się 5-10 osób ścisłe powiązanych z kapitałem kilkunastu milionów złotych mogą robią wszytsko i tak właśnie wyglądało to ostanie wybicie w 2020 ! Tkwiąc w punkcie martwym tkz ubranym, zaczyna człowiek badać spółkę od podstaw i utwierdzać się w przekonaniu ze zrobiło się pomyłkę ! Jednocześnie wytykanie spółce potknięć i niekompetencji daje pewnego rodzaju ulgę nawet jak jest się ubranym wysoko i wiem to z doświadczenia. Pozostaje czekanie i uprzykrzanie się bo jak wielu takich jak ja przyrzekłem sobie ze już ze strata nie sprzedam i będę czekał na cud a przy okazji wyrzucę flustracje która pomaga.