Dnia 2016-10-28 o godz. 12:19 ~xyz napisał(a):
> Dnia 2016-10-28 o godz. 10:45 ~Gregs napisał(a):
> > Dnia 2016-10-28 o godz. 10:25 ~xyz napisał(a):
> >
> > > Ble ble ble Wiarygodności to oni nie mają żadnej i żadnej kasy nigdzie nie dostaną, bo już spalili za sobą mosty.
> > > Zaistnienie na innych giełdach o czym ty piszesz dzieciaku
> >
> > Kolejny bełkot z twojej strony. Uzasadnij chociaż jedno stwierdzenie. Wiarygodności to na pewno nie masz ty. Jaki mosty spalili? Jakoś sprzedają swoje maszyny. Wybudowali nową fabrykę z własnych, zarobionych pieniędzy, nie biorąc kredytów. Co do innych giełd, to poczytaj sobie (chociażby Szanghaj). Dywidendę zawiesili (nie zlikwidowali) podając przyczyny. Ale żeby to zrozumieć to trzeba umieć czytać ze zrozumieniem.
> > Nie można porównywać producenta zaawansowanych maszyn z producentem nakrętek i łomów (JJAUTO) i z producentem podeszew do butów (FENGHUA). Te dwie podane przeze mnie firmy można założyć w garażu kupując prasę lub wtryskarkę. Produkcja zaawansowanych automatycznych maszyn wymaga poważnego zaangażowania. Jedynym problemem jest niski FF i brak zainteresowania spekulantów (w celu pompowania kursu). Szczekanie, ujadanie nie spowoduje upadku spółki ani zdołowania jej kursu. Proponuję wydać kolejne 25 zł (+prowizja) aby obniżyć kurs. Chociaż patrząc na arkusz nie da się małym kosztem uzyskać minusa.
> >
>
> Nawet mi się nie chce odpisywać na twoje ględzenie , bo każdy kto czyta twoje posty i spojrzy na cenę tego gniota od razu będzie wiedział coś ty za jeden.
Jak nie ma argumentów, to pozostaje ujadanie. Może chociaż odpowiedz w wątku:
Jak w polskim filmie... Już da razy się ciebie pytają i proszą o odpowiedź. Ktoś ty za jeden wszyscy wiedzą (nie tylko ja).