Dnia 2014-09-24 o godz. 10:06 ~4-5-procent napisał(a):
> Czyżby pozamiatane, Henio?
> Eee tam, na razie Depend analizuje "już przeanalizowane"
> - bo nie nowe i znane warunki, których jest ok. 15 stron.
Nie ma, powtarzam, nie ma żadnych szans na to żeby Depened dostał choćby jednego dolara.
Pisałem już dawno, że to jest wielka nielegalna mistyfikacja to ostro mnie krytykowano zarzucając mi że jestem niemerytoryczny ale jak można merytorycznie odnosić się do czegoś co nie istnieje? Ta kara dla Banku of Ameryka ludziom myślącym tłumaczy wszystko.
Mechanizm tego oszustwa jest bardzo prosty, myślę, że kto zechce trochę pomyśleć szybko dojdzie do tego. Depend w tym układzie to zwykły"słup" na konto którego planowane było wygenerowanie instrumentów finansowych ale Depend i tak centa by z tego nie dostał. Oszustom potrzebny był podmiot który wskaże odpowiednie hipoteki, odpowiednio je obrobi i poda im to na tacy w formie wniosku kredytowego i co śmieszne za to wszytsko jeszcze zapłaci. Murzyn (czytaj: Depend) zrobił swoje i teraz jest wolny.
Układ o tyle dobry bo Dependowi nic w związku z tym nie grozi nawet gdyby te instrumenty zostały wygenerowane.
Może już zostały wygenerowane i Depened na tych 15 stronach dostał wyjaśnienie co się z tą kasą stało :))))))