...nie znam kalendarza prac po stronie nowego właściciela czyli Kamienic Śląskich... tylko wiem ile trzeba czekać na wszelkie sformalizowania u nas w Polsce...
polecam lekturę...-często mało ktoś czyta infa i liczy na nie-wiem co...co pozytywnie wpływa na działania spekulantów...
https://www.bankier.pl/wiadomosc/SLASKIE-KAMIENICE-S-A-Uzupelnienie-raportu-dot-zawarcia-istotnej-umowy-nabycia-aktywow-spolki-Mobile-Partner-S-A-7581221.html
cyt:"..W ocenie Zarządu Emitenta, dokonanie ww. inwestycji oraz rozpoczęcie przez Mobile Partner S.A. działalności dotychczas prowadzonej w ramach spółki zależnej Emitenta - Hornigold S.A., przyczyni się do zwiększenia zarówno potencjału rozwoju spółki, jak i tempa wzrostu ww. prowadzonej działalności, co może mieć wpływ na wyniki finansowe Emitenta.
Celem realizacji ww. planów w zakresie zmiany prowadzonej przez Mobile Partner S.A. działalności, Emitent działając jako akcjonariusz posiadający 80,81proc. kapitału zakładowego Mobile Partner S.A. oraz 80,81 proc. w głosach na Walnym Zgromadzeniu, planuje w najbliższych dniach złożyć żądanie zwołania Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Mobile Partner S.A. wraz z proponowanym porządkiem obrad oraz projektem uchwał m.in. w przedmiocie zmiany przedmiotu działalności Mobile Partner S.A., powołania nowego składu Rady Nadzorczej spółki oraz zmiany siedziby oraz firmy spółki. .."...
...i myślę ze każdy realnie i normalnie myślący człowiek ze potrzeba czasu przynajmniej terminów administracyjnych...
Pozdrawiam...