Na początku też w to nie wierzyłem ale coraz więcej faktów na to wskazuje. Raz pisali, że info z maila potem, orzeł piszę abym poszukał w googlach, czyli jednak nie z maila. Na googlu oczywiście nic nie ma, a orzeł linka nie raczy podać. Coś tu śmierdzi, nieprawdaż? Skontaktowałem się z Shepherdami i zapytałem czy to info jest prawdziwe i aby wyjaśnili czy chodzi o inwestycje ich jako wydawcy, czy może całego projektu. Odpisali mi, że nigdy nie dzielą się takimi informacjami i nie mogą zweryfikować prawdziwości tego info. Wychodzi na to, że to spreparowane info.
Niektórzy tutaj utopili sporą kasę, premiera wypadła przeciętnie i założyli tajną grupę i wymyślili aby podać to fałszywe info, orzeł jest autorytetem wielu na forum to ludzie uwierzyli. Kurs odbije a oni sprzedadzą to co mają. Nie chce nikogo oskarżać no ale tak to wygląda z mojej perspektywy, a każdy sam może ocenić. Jednak jeśli ktoś zamierza kupić akcje CFG tylko ze względu na to info od orła to zalecałbym aby tego nie robić.