Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,90 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Twoje brednie...

No cienias jestem. Choć skończyłem 2 klasę i wiem, że "nie" z czasownikami - piszemy osobno.
Akurat tutaj usiłuję "dojść" do tego co zarząd planuje, i w jakim obszarze chce działać.
Zarząd był aktywny medialnie prawie pół roku temu.
A pół roku dla tej spółki to 1/3 czasu z jasnymi przychodami /potem z 74 aktywności ;-) odpadnie jedna i zostanie ich 73 ;-) tyle, że stanowią one mniej niż 0,2% przychodów. Z tych 0,2% pewnie znowu 99% jest z najmu - a wystarczy zobaczyć, że tuż obok wyrósł wielki smok biurowy, i budynki stalexportu wyglądają jak miejsce na szczotki dla firm sprzątających/.

Serio żołnierze mają takie zestawienie 9125 centymetrów do obcięcia? /25*365/. Ciekawe.
Widziałem niedawno abramsy na ćwiczeniach, i resztę przemilczę, i takiego zjawiska nie widziałem.
No ale ty pewnie wiesz lepiej.

no toż jakie są aktualne zamierzenia spółki - oświeć - odeślij do jakiegoś dokumentu czy czegoś - gdzie bedzie napisane - nie "co się ma zmienić w otoczeniu by uszczęśliwić zarząd", tylko "jak zarząd będzie działał by oddziaływać na otoczenie".
Czyli zakładając, ze najpiękniejszą kobietą świata jest pewna ukraińska modelka skacząca wzwyż. Nie gadamy o tym, że liczymy, że do nas przyjdzie; tylko mamy plan na podryw i ślub.
To gdzież to zarząd przedstawia.
PS. Na NC jest spółka z zerowymi obrotami - bodaj od 2018 roku szuka nowych obszarów.
PS. Na analizie technicznej sie nie znam zupełnie. No może nie zupełnie - wiem, że jak kupując 1000 akcji/ czy też za wiecej niż 10.000 zł/ robię zmiany w kursie, to AT się nie stosuje.
PS. A jako inwestor mam i sukcesy i porażki. Nie widze powodu by cię informować w co i kiedy inwestuję
Ps. Tu akurat obserwuję spółkę, bo możemy mieć po raz pierwszy zamknięcie spółki, nie przez upadłość, tylko przez podział majątku.Bardzo mnie ciekawi polityka funduszy w tym zakresie.
Uczestniczyć w tym nie zamierzam, chyba, że w minimalnym stopniu, by sobie pojechać na obiad do prezesa

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STALEXP -0,68% 2,90 2025-09-10 11:58:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.