Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,48 zł , zmiana od tamtej pory: -82,59%

Re: Tu za rok będzie 200 zł

Już się odnoszę do tego co pisałem rok temu.Nic nie obiecywałem tylko co najwyżej mogłem tak przewidywać w lutym tamtego roku.Masz pretensje do łysego że ma dzieci garbate?.Kto rok temu w lutym przewidywał Covid.Kto wtedy myślał że przesuną premiery.Powinniśmy być już dawno po premierze RP2 i DM.Nie jesteśmy.Czy to moja wina że nie jesteśmy?Mamy niezbyt sprzyjające okoliczności ale Juju trzyma się dzielnie.Po ostatnim patchu same dobre opinie.Poczekaj za tydzień.Będą jeszcze pewnie lepsze.RP2 to najważniejsza produkcja dla Juju.To kamień milowy który odetnie Juju od niezbyt chwalebnej przeszłości.Tak to widzę.Wierzę w to i chętnie dobiorę coś po taniości

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -0,51% 0,78 2025-12-10 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.