Państwo stworzyło takie przepisy i to państwo jest współwinne jeśli nie jest głównym winowajcom i to państwo powinno okradzionym akcjonariuszom mniejszościowym z różnych spółek bo ENERGA to tylko jeden z wielu przykładów naprawić szkody wszystkim akcjonariuszom rożnych spółek gdzie taka sytuacja miała miejsce i wypłacić zadośćuczynienie jednak nie zrobią tego dobrowolnie Jedynie pozew grupowy atakować państwo ...pomimo tego że czuję się młody duchem i wiek biologiczny może niższy niż rzeczywisty to mój wiek który jest zbliżony do wieku Pana Jana więc się starzeję dlatego mając jeszcze tylko x lat gdzie jako tako mogę cieszyć się życiem i korzystać z jego uroków więc ja nie będę marnował czasu ale może ktoś młody się zainteresuje i nawet przy 5 % prowizji za sukces byłoby co dzielić nawet z prawnikami...jeśli prawnicy doszliby do wniosku że warto to.macie pomysł na zysk ....należałoby tylko jakimiś metodami dotrzeć do tych poszkodowanych ...inną opcją jest temat Partia POLITYCZNA inwestorów giełdowych gdyby 5 % przekroczyć i przyszła koalicja bez różnicy kto ją będzie tworzył mogłaby potrzebować waszego poparcia i wtedy choć niektóre pomysły naprawy GPW i likwidacji patologi byście wprowadzili w życie .