Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  51,50 zł , zmiana od tamtej pory: -8,74%

Re: Trzymali do dywidendy a teraz puszczają ?

Mój pierwszy wpis w tym temacie miał same znaki zapytania a nie jak twierdzisz ,, prowokacyjne wyrażanie opinii".
Mój cel był taki aby włączyli się inni i wyrazili swoją opinię na ten temat.
A właśnie zaczęło się ujadanie takich jak ty w stosunku do mnie.
Odnośnie zakupu po 48 to też czysto hipotetycznie robiłem wyliczenia gdyby udało się zakupić.
Co w tym złego?
To czy kupię i po ile zależy od bardzo wielu czynników.
Ale ogólnie miałem rację że będą głębokie spadki a śmiali się ze mnie na forum że nie prawda i wyszydzali. Wiem że to boli jak cena akcji spada ale niestety to nie moja wina tylko rynku i sytuacji geopolitycznej.
Odnośnie forum na Astarcie i naganiania czy to na spadki czy wzrosty to tu jest ,, wersal" w porównaniu do forum innych spółek.
Byłem na kilkunastu i czytałem wpisy niektórych ,,inwestorów" po 50 razy dziennie z obrzydzającą nagonką na wzrosty czy spadki.
Tak że odnoście się do meritum sprawy a nie miejcie pretensji do mnie że odgadłem trend spadkowy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASTARTA -0,84% 47,00 2025-09-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.