Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,95 zł , zmiana od tamtej pory: -55,56%

Re: Trzeźwa ocena

Marku, ten inwestor mial przed ujawnieniem sie na 5% ponad 60tys akcji, dokladnie to mial 4,92% akcji, dokupil 2 tys sztuk i wskoczylo ponad 5% i musial sie ujawnic. Czy to duzo? no wg mnie nie, te 60 tys akcji mogl kumulowac gdy spolka chodzila po 3zl na dnie, teraz jedynie dokupil bo tak uznal ale nie jest to jakas potezna ilosc.

Po drugie, gdyby teraz kupowal i szedl na 10% nie uwazasz ze kurs nie tkwil by w miejscu 13-14 zl przy tej plynnosci ? Tu nikt nie kupuje, zerknij na obroty, dzisiaj przepotezne.

Zreszta po co ja wam to tlumacze? przeciez wystarczy zaczac myslec! Tu zeby nie obietnica tego popillonu to juz tu nic nie ma, ludzie tez trzymaja kwit bo zal oddawac z taka strata a i bardzo nie ma jak uciec bo gniot calkiem poleci na 9-10zl.

Mimo to sierpien i raport za drugi kwartal bedzie ciekawym wystapieniem i chetnie go przeczytam od dechy do dechy, dla samej beki nawet. Bardzo bedzie mnie interesowala tabelka z wynagrodzeniem zarzadu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHERRY 0,00% 5,50 2026-02-09 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.