Co spowodowało spadek- Mirgos(dodruk), Pionier(może sprzedaje resztę, a może resztę chce kupić, brak kapitału na giełdzie (kto z was dokupił, albo ma ochotę dokupić JHM :(, wystraszeni indywidualni, którzy nie potrafią zacisnąć zębów. Ja osobiści, zamierzam dobrać przy 1,2zł i to niewiele, potem czekam na złotego. Sprzedawać jednak nie zamierzam, bo uparte bydle ze mnie, a za tę cenę, to niech leżą 10 lat (kiedyś będzie plus, to wrzucę w zysk). Firma raczej dobrze prosperuje, dodruku przy FF 8% już nie będzie im się opłacało zrobić. Choć mnie również szlag trafia, ale przetrzymałem lotosa po 7,2 zł przetrzymam JHM po resplicie po złotym. Moim zdaniem głowa do góry. Kiedy siedzi się po szyje w g...., to zostało się tylko uśmiechać i czekać aż g... opadnie, wszelki ruch jest zły. Zresztą, jak ktoś obserwował notowania, to siedzące tu hieny bawią się w sposób specyficzny. Jak ktoś im podbiera akcyjki, to spierniczają tak samo szybko w górę jak i w dół teraz. Oni wiedzą, że chodzą po bardzo kruchym lodzie! Mirbud też raczej akcji sprzedawał nie będzie, bo po pierwsze- nie ma komu, po drugie ponad miliard w kontraktach (więc zysk będzie). Osobiście, choć to tylko moje zdanie i proszę się nie sugerować tym, jest to gra pioniera, wystraszyć ludzi, zebrać, podbić i ubrać i tyle! Zaznaczam, że ludziom pokroju taa, klozet i inni specjalnej troski z góry dziękuję za komentarze. Pozdrawiam cierpliwych! Kiedyś i nam zaświeci (chyba) słońce!