Ale ja napisałem o tych wyświetleniach gigantów po to by pokazać że liczba odsłon w trailerze o niczym nie świadczy.
Założyciel tego wątku napisał że będzie dobrze, bo na ign gra ma 40 tys wyświetleń.
Wyświetlienia trailerów nic nie znaczą i nie mają żadnego jakiegokolwiek odzwierciedlenia na sprzedaż tytułu. Podałem przykład varsav bo to jest wręcz idealny przykład.
Nie ma się też co chwalić że w Nemesis gra więcej ludzi niż w gigantów, bo w każdą inną grę na świecie gra w każdej chwil więcej osób niż w gigantów. Giganci to wręcz legendarna wtopa polskiego i ogólnie światowego gamedevu i o prze pier d. . .ole niu pięciu milionów złotych przez Rosińskiego będą latami pisać książki, blogi oraz prace naukowe na kierunkach tworzenia gier i zarządzania firmą.
Ja nie wiem jak to jest, ale varsav i ovid dobrali się znakomicie, dwie najbardziej memiczne i tragikomiczne spółki gamedevove na polskim rynku (i chyba czołówka światowej błazenady).
I do tego jeszcze Rockbridge w akcjonariacie. Mam wrażenie że ten fundusz jest jak mucha, zawsze zlatuje się do ....