z tą promocją to róznie moze byc, ale z drugiej strony oddałabyś swój pakiet teraz zeby dokupic ponizej 7 zł zaraz? masz tą pewność? równie dobrze za 2 dni moze byc 10zł, to jest własnie to z kompapem każde wejście większego inwestora podniesie kurs na nogi. A co do wypowiedzi belagia to stary zgadzam sie z toba w 100% ale uważam również że z tych swoich działań prezes powinien je eksponować podować częściej do wiadomości publicznej i swoimi działani zachęcał ludzi do inwestowania w kompap, jak o kompapie nie będzie sie mówić to niktw niego nie zainwestuje i nikt go nie kupi. A to że kompap jest silny i ma perspekty to mozna zobaczyc po prof. Knabe, cihcosza chichosza a tu w ostatnim czasie zwiększym zaangazowanie o prawie 100tys. skupie pocichu pod stołem, a po co skubie, no czuje pismo nosem, a synek akurat w tym przypadku poprzez rade ksy nie odbierze tak jak np. moze zrobi to lipka, zreszt anie tylko poprzez rade, jemu wystarcza odpowiednie umowy handlowe miedzy kompapem a grantem.... no ale to nie istotne jest bo niech robi co chce, mnie to akurat nie rusza, rusza mnie kurs a ten od kilkunastu miesiecy jest beznadziejny zeby nie powiedziec chu...y